2023-10-24
Happy gathering night💫 Ita Meshi..呢晚去左天后同朋友食飯🍽,小店多多發現有一間日式西餐廳,設計有格調、型格又時尚店內仲掛住不少抽象畫作,仲設有bar table 整間餐廳玩味又有品味,而菜式以日式意大利菜作概念,來聚聚吧。等朋友期間,來一杯Cocktail🍸:$95- $110, 4款口味各有特色。 🔸Purple Lemon Lime Water (有層次 蝶豆花)🔸Sweet Valley (壓碎士多啤梨果蓉)🔸Banana Drama (帶有蕉香)🔸Blue Kiss (non-alcohol 梳打口味 岩晒我)🔸意式蕃茄墨魚仔$78🔸北海道帶子紅蝦他他 $168🔸秘製烤牛骨筒配汁煮牛肋骨 $118食物方面,先來前菜最愛帶子紅蝦他他,鮮味又帶清新口味;墨魚仔帶微辣岩晒佐酒;牛肋骨肉腍。🔸香辣魔鬼原隻波士頓龍蝦 $298🔸意式青衣魚柳配蟶子意大利飯 $188🔸雞肉鮮蕃茄忌廉汁貝殼粉配辣肉腸 $1383款主食,最愛risotto 每口有忌廉香🖤 而青衣魚柳煎脆帶魚油香;貝殼粉平日少見有咬口帶微辣;魔鬼龍蝦炸得香口惹味,佐酒可以。食物其次,跟朋友歡天說
呢晚去左天后同朋友食飯🍽,小店多多發現有一間日式西餐廳,
設計有格調、型格又時尚
而菜式以日式意大利菜作概念,來聚聚吧。
等朋友期間,來一杯Cocktail🍸:
$95- $110, 4款口味各有特色。
🔸Banana Drama (帶有蕉香)
🔸意式蕃茄墨魚仔$78
🔸北海道帶子紅蝦他他 $168
🔸秘製烤牛骨筒配汁煮牛肋骨 $118
🔸香辣魔鬼原隻波士頓龍蝦 $298
🔸意式青衣魚柳配蟶子意大利飯 $188
🔸雞肉鮮蕃茄忌廉汁貝殼粉配辣肉腸 $138
食物其次,跟朋友歡天說地才是重點🤗 下次見!
×××[伊太屋 -Ita Meshi]×××