2018-07-31 139 views
今日同女朋友黎到天后搵好野食~天口熱冇乜胃口食飯 所以就決定入左呢間海魂燒 食下燒物飲下野都好嘛正當我地睇menu睇下眼花瞭亂時 就發現左佢地有二人餐 $568有咁多野食又唔算貴  一於試下!芒果沙律大大份 菜又夠fresh  加埋芒果同埋乳酸味沙律汁真係好開胃 鍾意食牛油果ge女朋友就覺得如果落多啲就會更creamy更正 炸物拼盤有三款野食 啱曬心多多乜都想試ge我地  個人推介呢個單骨雞翼 雖然半隻咁上但係咬落去都幾厚肉 唔會得皮同骨 配上餐酒個感覺又幾新鮮喎 重點黎啦 芝士燒原隻龍蝦   龍蝦肉質實淨唔在講啦 最令我地驚喜ge係佢加左海膽落去燒 食落去真係有一股沖繩風味湧上黎 正呀!  佢地仲好細心咁幫我地開埋成鉗 啖啖肉好滿足食埋個魚之後好似仲有少少未夠喉 始終冇澱粉質落肚都係爭咁啲 好彩佢個二人餐臨尾仲有野菜湯烏冬 有娃娃菜同埋不同種類ge菇 都幾足料架  味道都幾好個湯唔會太濃 食完唔會有味精涸喉感 不錯不錯~

一於試下!

炸物拼盤有三款野食 啱曬心多多乜都想試ge我地

重點黎啦 芝士燒原隻龍蝦
 佢地仲好細心咁幫我地開埋成鉗 啖啖肉好滿足

野菜湯烏冬

味道都幾好個湯唔會太濃 食完唔會有味精涸喉感 不錯不錯~
2018-07-18
芒果牛油果沙律