2023-07-14
咁耐冇食過🔥烤魚🐟梗係要食到最爽‼️最滿足‼️同我一次過黎兩種口味😎餐廳望到海景🌊,朋友仲話感覺更加”鮮”💦~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪鴛鴦烤魚口味 • 海鱸魚 ($328)揀左 👼🏻天堂 𝐱 地獄👹 (一辣 • 一唔辣)💁🏻♀️推介依個組合,因為個爐𝐊𝐞𝐞𝐩住滾,食到後期地獄會越黎越辣🌶️,就可以用天堂解一解辣,再繼續黎過😈👼🏻金菠蘿酸辣 : 加左切件既新鮮菲律賓菠蘿🍍,配埋餐廳自製金湯底,夠晒甜 • 幾𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡👹魔鬼地獄 : 用左𝟑種唔同既辣椒🌶️ (印度魔鬼辣椒 • 中國魔鬼辣椒 • 普通辣椒干),多重辣香加埋,好惹味。鍾意食辣既你要試下啦😝(每邊都有大豆芽 • 蓮藕片 • 萵筍片 • 黑木耳…配料)(*可揀麻度 • 辣度 • 酸度).食完魚唔好浪費個湯底,嗌番𝟐碟配料過下癮🍲▪三國演義 • 墨魚三色滑 ($58/半份)三色分別係 : 南瓜 • 菠菜 • 原味,有墨魚肉粒粒🦑 • 食落爽口彈牙▪雪花肥牛卷 ($88).以下𝟐款上枱後會加乾冰😶🌫️有仙氣即係要打卡📸▪ 咕嚕咕嚕元氣九宮格 ($188)雞腎 • 豬耳 • 海蜇 • 䈑筍
梗係要食到最爽‼️最滿足‼️
同我一次過黎兩種口味😎
餐廳望到海景🌊,朋友仲話感覺更加”鮮”💦
▪鴛鴦烤魚口味 • 海鱸魚 ($328)
揀左 👼🏻天堂 𝐱 地獄👹 (一辣 • 一唔辣)
(*可揀麻度 • 辣度 • 酸度)
食完魚唔好浪費個湯底,嗌番𝟐碟配料過下癮🍲
▪三國演義 • 墨魚三色滑 ($58/半份)
▪雪花肥牛卷 ($88)
以下𝟐款上枱後會加乾冰😶🌫️有仙氣即係要打卡📸
▪ 咕嚕咕嚕元氣九宮格 ($188)
雞腎 • 豬耳 • 海蜇 • 䈑筍 • 拍青瓜 • 雲耳 • 泡菜…🥢
𝟖款小食 & 正中間就放左乾冰🧊
酸 • 辣 • 鹹都有齊,開胃都可以好滿足🫢
▪ 咕嚕咕嚕圍爐肆甜 ($168)
▫️川菜中必有既經典甜品 : 清甜又爽滑既桂花🌼冰粉,加埋爆爆珠💥口感勁豐富
▫️四川小食 : 煙煙韌韌既金滿地糍粑,面頭有黃豆粉 • 黑糖🖤
旁邊仲有士多啤梨🍓 • 糖絲鬚🤎
▪特色飲品
食辣一定要有大大杯既凍飲🍹依杯不得了👏🏻勁量𝟏.𝟑𝐋!唔洗就住就住飲😝
🈴唔食得辣解辣,食得辣既解暑!
▫️自柑墮樂 ($48)
(金橘 • 檸檬 • 菠蘿 • 可樂)
比常見既檸樂🍋再多𝟐種生果香,有汽夠𝐠𝐮𝐫🤎
▫️藕遇熱情鳳梨 ($48)
(百香果 • 菠蘿 • 蓮藕)
上層沙冰狀,表面百香果果肉汁,酸酸甜甜 ,解膩一流💛
🔺以上價錢 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服務費