2023-05-24 254 views
全家一齊放假真的很興奮!因為可以一齊去玩去揾好野食,😜古五到百德新街附近都有甘高質素既餐廳,餐廳系飲清酒為主,有酒,啤酒,梅酒,燒酎等等,無限添飲,2.5小時。🍲另外我地點左呢個<<清酒放題料理推介>>,實現刺身,煮物,天婦羅,壽司,燒賣都可以食曬。望到menu 超級多野食,雜菌炒鮑魚甘當然要試下先,分量很足夠足料,鮑魚肉質保持水高平,肉質口感Q彈,。天婦羅盛合😍 🐮直系令我地食到流曬口水。鹽燒阿波尾雞翼, 選用日本雞翼,脂肪比較少,肉味香濃。魚幹盛盒不會乾柴也不會有油膩感,紮實度高。。藏所海膽杯亦是值回票價之選, 壽司四貫可以一次過試曬深海池魚,甜蝦,拖羅同埋右口魚肩。仲有脆辣吞拿魚腩蓉反卷同埋薯仔沙律,明太子魷魚,柚子果凍。今日真系食得好飽啊,同朋友舒舒服服地慢慢飲杯,下次再來ENCORE。😬😬🤤