第一次食天婦羅嘅omakase,簡直帶左我去一個天婦羅嘅新世界😍😍😍 Lunch去食嘅話仲要超抵食!————————❦ 秀 $360呢個set包10款天婦羅,天婦羅嘅炸粉超薄,仲要炸完都keep到好乾身,食完十款都唔覺得油膩,真係令我好驚艷🤩🤩 另外仲有前菜、沙律、湯同堆甜品,食完真係好飽😆-唔係好記得exactly每一樣嘅名,但食左三款魚都好高質!最令我驚喜嘅係目光魚,油脂味好香,魚肉超嫩滑🤤🤤 蔬菜方面我最鍾意蘆筍,好juicy而且冇渣!-我另外加$100轉左食個三色魚生飯,海膽超鮮甜完全冇腥味😋就算係本身跟餐嘅雜錦天婦羅飯都好好味。-甜品係梨同蜜瓜,個梨超爽脆清甜,蜜瓜勁勁勁甜又多汁,真係好想瘋狂食😭😭😭-呢個價錢食到咁高質嘅omakase真係好抵,極力推薦🤩🤩🤩評分:🌕🌕🌕🌕🌕
————————
❦ 秀 $360
呢個價錢食到咁高質嘅omakase真係好抵,極力推薦🤩🤩🤩
評分:🌕🌕🌕🌕🌕