今日出咗旺角做facial,做完facial啦跟住就去家樂坊嗰度附近週圍行下睇下有啲咩好食見到嗰間好晏先開但係成日都超多人排隊嘅舖頭已經開咗門😂時間仲係三點幾未係好多人,咁我都去八下睇下佢有咩好食原來呢間舖頭主打係食畀你睇住即刻整嘅梳乎厘,佢仲有芒果味布丁味榴槤味等等嘅口味。見到佢做緊特價30蚊一份平均只係15蚊一片,我就叫咗個芒果味嘅食下🥭芒果梳乎厘等咗大概十分鐘左右啦!睇住佢整嘅,店員都好好心機,梳乎厘淋上咗芒果汁同埋芒果肉都好juicy🥰咬落去佢係qq彈彈得嚟好腍滑,都有好香濃嘅蛋味🍦榴槤雪糕呢隻榴槤雪糕超大杯呀!軟雪糕嚟講真係好好食佢有好明顯嘅榴槤肉🥰本身諗住星期日出開旺角再去食榴槤味梳乎厘,不過店員話15蚊一片30蚊一份呢一個優惠只限星期一至五㗎咋加上榴槤味係冇做呢個優惠㗎😱同埋因為係而家感謝祭所以7月先限定有呢一個優惠,睇嚟下次都係要平日出去先至可以再食優惠價啦
今日出咗旺角做facial,
見到嗰間好晏先開但係成日都超多人排隊嘅舖頭已經開咗門😂
時間仲係三點幾未係好多人,咁我都去八下睇下佢有咩好食
原來呢間舖頭主打係食畀你睇住即刻整嘅梳乎厘,
佢仲有芒果味布丁味榴槤味等等嘅口味。
見到佢做緊特價30蚊一份平均只係15蚊一片,
我就叫咗個芒果味嘅食下

🥭芒果梳乎厘
咬落去佢係qq彈彈得嚟好腍滑,都有好香濃嘅蛋味

🍦榴槤雪糕
呢隻榴槤雪糕超大杯呀!
軟雪糕嚟講真係好好食佢有好明顯嘅榴槤肉🥰

TakeAway