近排同老公送完小朋友放學,搵地方撐枱腳食早餐,我哋第一時間想食華嫂冰室嘅招牌菠蘿包同埋蕃茄湯底瑞士雞翼豬扒招牌米線~之前舊地址已經成日幫襯!而家keep住好多人排隊~轉咗地方之後,環境大咗座位闊落有室內有室外座位~冇以前個位咁多蚊!服務態度好好!老人家孕婦等等會先入座!唔使排隊!👍🏻呢個值得一讚啊⭐️我哋都係等咗10分鐘就入得,而家有QR code落單超方便!美食⭐️⭐️⭐️⭐️🩵瑞士雞翼豬扒蕃茄湯底米線佢哋最出名就係呢個蕃茄超級濃郁湯底淡淡都係蕃茄🤤瑞士雞翼大大隻炆到好腍身!豬扒有咬口彈性!揼得好鬆,好好食!米線都好滑,啱啱好~🩵招牌菠蘿包菠蘿包夾住流心煎蛋、蕃茄、牛油🧈超級夾好有層次~🩵鹹牛肉包超級鬆軟麵包夾住鹹牛肉餡加流心煎蛋超級惹味~新鮮出爐麵包焗到熱熱地!裏面超級軟熟~🩵招牌奶茶超級香濃茶味~加埋奶超級香滑!一定要點啊!
美食⭐️⭐️⭐️⭐️
🩵瑞士雞翼豬扒蕃茄湯底米線
🩵招牌菠蘿包
菠蘿包夾住流心煎蛋、蕃茄、牛油🧈超級夾好有層次~
🩵鹹牛肉包
🩵招牌奶茶
超級香濃茶味~加埋奶超級香滑!一定要點啊!