2023-11-06 491 views
餐廳好闊落,枱與枱之間嘅空間感十足,而且有啲綠色嘅植物做裝飾,令人感覺好放鬆😎🔸蛋咖哩蟹肉窩夫窩夫超香牛油味,上面鋪滿滑蛋同蟹肉,視覺上已經滿份💯,咖喱另上,充滿儀式感,咖喱係蛋咖哩超級掛汁🔸炭燒牛柳沙律牛柳燒到7成熟,岩岩好,沙律係泰式沙律,酸酸辣辣超惹味🔸海南雞(半隻)半隻雞size都算大隻,佔據左2/3隻碟呀,而且雞皮黃黃超吸引,食落雞肉嫩滑,有雞味,配上三色蘸醬(泰色雞醬、醬油羔、薑蓉)增加風味🔸蒜蓉金磚(4件)因為叫左咖喱,所以係薄餅同金磚之間爭扎左一下,金磚烤得香脆,蒜蓉味唔算好濃郁,唔使驚食完會重味🔸芒果塔沙冰    超級打卡,芒果沙冰加上芒芒爆爆珠再加上芒果冰條,食辣野飲佢真係有爽到

🔸蛋咖哩蟹肉窩夫
🔸炭燒牛柳沙律
牛柳燒到7成熟,岩岩好,沙律係泰式沙律,酸酸辣辣超惹味

🔸海南雞(半隻)

🔸蒜蓉金磚(4件)

🔸芒果塔沙冰

$180 (Dinner)
  • 海南雞