2022-08-28 41 views
假如想見面,幾遠都唔係問題,朋友係要見嘅✨ 今次嚟探朋友,佢話帶我去一間聽聞下午茶抵食嘅居酒屋,感覺真係唔錯,整間餐廳都充滿和風味道!餐廳好靚,座位都好舒服✨ 思鄉嘅朋友可以嚟感受吓!我哋試咗~🥚 茶碗蒸足料香滑🍣 季節限定 - 金目鯛壽司 & 石鯛壽司餐廳有季節限定menu,今次我哋就試咗油香感較重嘅鯛魚類壽司,鮮甜油潤,而調配嘅醬汁清新,幫助鮮膩✨🦑 串燒麻辣魷魚 - 醬汁真係好夠麻辣,惹味過癮早餐/ 下午茶$45可以選2款輕食,加錢可以轉做大盛(正常size) ,我哋本先想食哩度多人點嘅日式咖哩吉列雞扒飯,但見一場嚟到,都係想試試刺身類,所以我哋就點咗:🐟 炙燒三文魚腩帆立貝脆脆丼(大盛)🍱 雜錦魚生丼(輕量版)🍵 熱蜂蜜薑茶賣相好靚,刺身鮮甜,份量都唔少,性價比高!真係幾抵食🤤

我哋試咗~
🥚 茶碗蒸足料香滑

🍣 季節限定 - 金目鯛壽司 & 石鯛壽司

🦑 串燒麻辣魷魚 - 醬汁真係好夠麻辣,惹味過癮

🐟 炙燒三文魚腩帆立貝脆脆丼(大盛)
🍱 雜錦魚生丼(輕量版)
🍵 熱蜂蜜薑茶
賣相好靚,刺身鮮甜,份量都唔少,性價比高!真係幾抵食🤤
  • 季節限定壽司
  • 串燒麻辣魷魚