2022-10-08 60 views
呢間餐廳位於天水圍一個屋苑既商場入面,但聽講食物味道都唔錯,今次就嚟食嗰晩餐試一試。餐廳環境裝修都偏日式,感覺幾舒適。食物種類都幾多,有刺身、壽司🍣、串燒、火鍋🍲等🔎 牛肉火鍋-壽喜燒湯底($105)一上枱,會見到牛肉鋪滿整個鋪面~ 牛肉份量都幾多,咬落唔會韌。鍋內除咗牛肉,仲有大量配菜,例如:豆腐、金針菇、椰菜同薯粉,非常豐富。🔎 一口拖羅炸雞($38/5件)炸雞熱辣辣,咬落有肉汁,但唔會覺得成口油,而且唔道都唔錯。🔎 紫心薯餅($28/4件)紫心薯餅都係熱辣辣,外脆內軟,紫薯味都幾重,而且唔會太甜。🔎 串燒鹿兒島和牛粒($68/2串)肉質冧滑,食落唔會嚡同韌,咬落有肉汁,配埋炸蒜片同特制醬汁一齊食,層次更豐富。🔎 鹽燒厚切牛舌心($58/2串)牛舌心厚薄適中,咬落非常爽口。🔎 串燒菠蘿($22)每次食串燒都會點既燒菠蘿🍍,菠蘿酸甜多汁,解膩一流。㊙️另收加一服務費
呢間餐廳位於天水圍一個屋苑既商場入面,但聽講食物味道都唔錯,今次就嚟食嗰晩餐試一試。餐廳環境裝修都偏日式,感覺幾舒適。食物種類都幾多,有刺身壽司🍣、串燒、火鍋🍲等

🔎 牛肉火鍋-壽喜燒湯底($105)

🔎 一口拖羅炸雞($38/5件)
炸雞熱辣辣,咬落有肉汁,但唔會覺得成口油,而且唔道都唔錯。

🔎 紫心薯餅($28/4件)
紫心薯餅都係熱辣辣,外脆內軟,紫薯味都幾重,而且唔會太甜。

🔎 串燒鹿兒島和牛粒($68/2串)

🔎 鹽燒厚切牛舌心($58/2串)
牛舌心厚薄適中,咬落非常爽口。

🔎 串燒菠蘿($22)
每次食串燒都會點既燒菠蘿🍍,菠蘿酸甜多汁,解膩一流。

㊙️另收加一服務費
Type of Meal