2022-03-02 60 views
其實屋企樓下一直都有間幾靚嘅居酒屋,而且價錢仲要唔貴,成枱野都係104蚊,仲要送咗個蒸蛋俾我食☺️附送蒸蛋蒸蛋入面有肉粒,粟米,蟹柳同冬菇,幾好食同好滑👍火炙左口魚背壽司好好好好食😋全宇宙最好食嘅壽司佢仲有得揀鹽燒或汁燒,識食一定食汁燒玉子壽司好鍾意見到啲咁樣嘅玉子,以往嘅玉子壽司都係好似平時壽司咁,但係佢個造型好得意,我真係好鍾意食BB蛋之前我好鍾意食呢間嘅午餐,有一個左口魚背既飯,但而家冇咗,午餐其實真係好抵食,我印象主食仲配多兩個小食都係同一個價錢,而今次我去食下午茶,但係都係好抵食,$45 A+B,而且選擇多。$45咁抵諗唔到咩原因唔叫下午茶我揀咗炙燒三文魚腩帆立貝脆脆丼,佢因為係壽司飯嘅關係會加咗$10,$55一個餐都唔算貴,因為仲可以配搭一款B嘅食物。雖然飯唔算好大碗,但其實佢都好足料。入面有兩粒帆立貝,三大片三文魚腩,同埋幾粒玉子。最緊要佢個飯底真係好食,有好多卜卜米同埋飯素,我又係成碗飯食晒糾結咗一陣唔想食咁多飯,最後都係揀咗我最愛嘅麵包🤭係熟吞拿魚沙律排包,好特別用咗排包,食得出吞拿魚裏面溝咗啲洋蔥幾清新,而且排包比平時方包更加好食😋 仲配左沙律菜,包保你食得飽飲品識揀

附送蒸蛋
蒸蛋入面有肉粒,粟米,蟹柳同冬菇,幾好食同好滑👍

火炙左口魚背壽司
好好好好食😋全宇宙最好食嘅壽司
佢仲有得揀鹽燒或汁燒,識食一定食汁燒

玉子壽司

$45咁抵諗唔到咩原因唔叫下午茶

飲品識揀一定揀熱蜂蜜薑茶,養生之道😜
薑味好夠,依家唔好飲咁多凍嘢,潤下喉

枱面仲有擺齊晒啲調味料俾你,唔使擔心無