2021-08-29 112 views
咁啱入到黎天水圍做嘢,仲要係最篤篤嘅位置,我對呢個地方嘅印象就係美食沙漠,不過行天澤商場嘅時候發現左一樓嘅呢間千葉鳥望到店面店內嘅裝修唔錯,有日式feel,同時播放住啲幾好聽嘅日文歌。 坐低冇耐就有店員即時幫手沖熱茶,店家亦都好貼心咁提供左一個一次性嘅口罩袋,莫講話個口罩袋design都唔錯🤪。,單係提供就已經加左分食物方面估唔到幾齊全,有刺身壽司定食烏冬拉麵清酒汽水…應有盡有 而我今日點左個壽司盛合,質素方面有驚喜,海膽表面唔係一pat pat模糊不清,幾鮮甜,三文魚、吞拿魚茸肥美有油脂香,帶子壽司表面有一小塊檸檬作點綴既可裝飾又可以去腥👍🏻細心 成個set總結新鮮好味嘅,呢個價位質素同其他日式店對比嘅話,我諗都排得上天水圍元朗頭三🤣

望到店面店內嘅裝修唔錯,有日式feel
,同時播放住啲幾好聽嘅日文歌。

坐低冇耐就有店員即時幫手沖熱茶

三文魚、吞拿魚茸肥美有油脂香,

帶子壽司表面有一小塊檸檬作點綴既可裝飾又可以去腥👍🏻細心