喺餐廳遠處已見到好多人等外賣自取,睇嚟好受街坊歡迎,幸好當日唔洗點排隊就入得去 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 入到去環境好有日本居酒屋感覺,加上客人眾多,氣氛超好的~~~🏮見到兩邊有不少獨立卡位座位,勁正,好啱同朋友聚會食飯,裝飾仲好有feel~ 可以打卡。雖然同友人坐非卡位,都一樣坐得舒服。▧ 極上壽司盛合 (季節壽司9件,卷物3件,厚燒玉子1件)啱哂選擇困難症嘅我,一次過可以食到好多款唔同壽司🍣 整體魚生都新鮮,驚喜地仲有海膽壽司,非常鮮甜。▧  千葉鳥丼 (千葉鳥特選大大粒魚生飯)魚生份量感覺比飯份量更多( ´▽`) 魚生種類好多,當中嘅碎蒽拖羅同馬糞海膽好新鮮鮮甜,滿足。▧ 燒多春魚為咗餸啤酒叫,即叫即燒,燒得啱啱好,好香口。▧ Kirin Ichiban 麒麟一番榨 日本啤酒$58 500ml超大杯( ´▽`) 爽!▧ 整體來說,環境,食物都好不錯嘅日本餐廳,仲有不得不讚餐廳侍應們嘅服務態度都好好。

極上壽司盛合 (季節壽司9件,卷物3件,厚燒玉子1件)

▧ 極上壽司盛合 (季節壽司9件,卷物3件,厚燒玉子1件)
千葉鳥丼 (千葉鳥特選大大粒魚生飯)

▧  千葉鳥丼 (千葉鳥特選大大粒魚生飯)
燒多春魚

▧ 燒多春魚
為咗餸啤酒叫,即叫即燒,燒得啱啱好,好香口。
Kirin Ichiban 麒麟一番榨 日本啤酒

▧ Kirin Ichiban 麒麟一番榨 日本啤酒
$58 500ml超大杯( ´▽`) 爽!

2021-06-02
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$220 (Dinner)
極上壽司盛合 (季節壽司9件,卷物3件,厚燒玉子1件)
千葉鳥丼 (千葉鳥特選大大粒魚生飯)
Kirin Ichiban 麒麟一番榨 日本啤酒