2023-10-08 73 views
今日介紹呢間榆越位於天水圍天一廣場一樓,好易搵,幾抵食想推介俾大家其實呢度係用QR code落單,但係其實櫃檯都有個餐牌可以俾大家睇吓小食黎先,串燒雞肉,燒得幾香口,應該係用雞髀肉食落幾Juicy慢煮牛腩咖喱飯,牛肉唔肥,但係由於慢煮嘅關係,所以食落去好淋身,又夠牛味,幾好,咖喱係偏向辣嗰啲,啱晒我其實辣都冇問題,因為佢哋呢度啲沙冰果汁好好飲,解辣一流叫咗芒果沙冰同埋椰汁沙冰,兩杯都好飲嘅,比較推介椰汁多啲金絲網春卷,同樣炸得香口,呢個都係去到越南餐廳必點系列,榆越做得同樣出色之後係湯粉系列,混牛湯粉,牛肉厚薄剛好,牛味鮮甜配上河粉,湯到有埋肉汁甜味,很好再來一碗係鮮甜蜆-河粉(蕃茄蟹膏湯),鍾意酸甜嘅朋友可以試吓,都多蜆肉架成個性價比唔錯,下次再嚟

其實辣都冇問題,因為佢哋呢度啲沙冰果汁好好飲,解辣一流
叫咗芒果沙冰同埋椰汁沙冰,兩杯都好飲嘅,比較推介椰汁多啲

成個性價比唔錯,下次再嚟