2021-10-05 38 views
見呢間做緊平日晚市做緊半價壽司咁抵食,我地緊係要試下😆佢既裝修都係木色為主,環境都幾大👍平日都幾多人食架~🍤刺身(三文魚腩、甘海老、帶子、八爪魚)佢既三文魚腩真係好肥美😍油份充斥口入面,好正😋帶子都好鮮甜!甘海老都係大大隻,啖啖肉😙🍣壽司(火炙三文魚腩、北寄貝、牛油果花之戀、芒果花之戀、花之戀、玉子、火炙柚子胡椒帆立貝、蟹子沙律)最鍾意佢既火炙柚子胡椒帆立貝壽司💕呢度特別啲都好夾,胡椒味幾過癮😆佢嘅花之戀都幾出色,亦都可以一試🥰🍣海膽軍艦,好有驚喜👍完全唔腥,幾鮮甜🥰🍣香蔥吞拿魚腩碎軍艦,如果多啲蔥就仲正😆🍣三文魚籽軍艦,粒粒鮮甜👍🦪吉列炸生蠔熱辣辣,即叫即整👏🏽外脆!炸粉都唔太厚😙十分推介🤩飲品叫咗凍鹹檸七同埋凍鮮白桃乳酸梳打,滿足👏🏽

🍤刺身(三文魚腩、甘海老、帶子、八爪魚)

🍣海膽軍艦,好有驚喜👍完全唔腥,幾鮮甜🥰
🍣香蔥吞拿魚腩碎軍艦,如果多啲蔥就仲正😆
🍣三文魚籽軍艦,粒粒鮮甜👍

🦪吉列炸生蠔
熱辣辣,即叫即整👏🏽外脆!炸粉都唔太厚😙十分推介🤩

飲品叫咗凍鹹檸七同埋凍鮮白桃乳酸梳打,滿足👏🏽