2024-03-27
食在天水圍屋企人想食牛肉火鍋放題,搵到呢間質素幾高嘅環境設計都好日式居酒屋🏮feel 美國牛頸脊套餐,包澳洲和牛金錢展,鹿兒鹿茶美豚肉眼,鹿兒島和牛丸等共71款精選食材,食足100分鐘星期一至五: 成人: $248 小童/長者: $128星期六,日及公眾假期成人: $268 小童/長者 $138 🤭嘩嘩嘩,生日前後兩天更可享$138 先點胡椒豬骨& 藥膳醉雞湯底 (鴛鴦湯底 加$20) 其實2種湯底都好濃味,胡椒豬骨有大大嚿豬骨係入面,濃郁豬肉味,胡椒味帶辣香精選肉類拼盤即上枱 包括: 美國牛頸脊,美國牛板腱,鹿兒島茶美豚肉眼,五花腩豚肉,有曬labelling,食過邊款好食可以繼續嗌肉切到好薄,淥幾秒就食得,特別係牛肉油脂分佈好平均,有濃郁牛肉味,豚肉片都係鮮嫩多汁套餐內的肉全部都任點,火鍋配料選擇足夠,食材好新鮮,我食過咁多火鍋,呢間印象較深刻例如有有益爽口的海帶結,阿中香菇貢丸,陳皮魚蛋,羽衣甘藍,香甜粟米,新鮮菇類(鮮冬菇好大隻)熟食加洲卷,芝士炸蝦卷,味道都不錯螺肉非常爽口芝士年糕好濃郁嘅芝士味,內層年糕咬落有嚼勁,每一口都食到年糕嘅香氣牛肉薯餅炸得好酥脆,裡面薯蓉質感好軟綿
屋企人想食牛肉火鍋放題,搵到呢間質素幾高嘅
環境設計都好日式居酒屋🏮feel
星期一至五:
成人: $248
小童/長者: $128
星期六,日及公眾假期
成人: $268
小童/長者 $138
🤭嘩嘩嘩,生日前後兩天更可享$138
先點胡椒豬骨& 藥膳醉雞湯底 (鴛鴦湯底 加$20)
精選肉類拼盤即上枱
熟食
加洲卷,芝士炸蝦卷,味道都不錯
螺肉非常爽口
牛肉薯餅炸得好酥脆,裡面薯蓉質感好軟綿
飲品自助形式
有銀花露,菊花茶,各類汽水,仲有清酒,醇滑嘉士伯啤酒
當然唔少得,仲有雪糕,甜品
雪米糍有抹茶,芒果味
對於佢嘅雪糕泡芙,脆脆嘅外皮,咬落去食到香滑嘅雲呢拿雪糕
杯裝雪糕有焦糖爆谷味,呢種味我第一次食,似足食緊爆谷🍿,甜甜燶燶的