2020-02-23
老實講有時唔想飲珍奶個種甜味同奶味, 又嫌d 乳酸太人工, 好彩近排開左間我是酸奶君, 可以滿足我又想解渴又想飲天然乳酸既要求。今日行開荔枝角, 見到竟然開左酸奶君, 其實想試好耐。 裝修好urban 風, 餐牌除左招牌吃米酸奶之外, 原來都有其他基於酸奶上既伸延版本, 好似果味酸奶,今次男朋友就揀左香蕉TOP 酸奶。一拎上手, 靚到忍唔住即刻打卡杯蓋都有唔同款式, 十分可愛吃燕麥酸奶 Oat Yogurt $33❣️係吃米酸奶進化版, 第一次飲酸奶君d 酸奶, 係好天然 唔死甜, 濃稠度適中, 配埋本人最中意既原粒燕麥同埋紫米係底, 每一啖都有粒粒咬口,口感好豐富香蕉TOP Banana Yogurt $38朋友飲既係香蕉味酸奶, 係原味上奶上加番點香蕉甜味(唔係人工, 係天然個種蕉味), 加埋紫米, 飽肚感我覺得可以做早餐🤪可惜暫時未開到港島區, 如果唔係番工會日日買杯做早餐
一拎上手, 靚到忍唔住即刻打卡
杯蓋都有唔同款式, 十分可愛
吃燕麥酸奶 Oat Yogurt $33
香蕉TOP Banana Yogurt $38
可惜暫時未開到港島區, 如果唔係番工會日日買杯做早餐