2022-10-16 428 views
Excellent handmade ice creamon a scorching summer day 🌞😵🍨 主打少甜健康用料天然既自家製甜品,手工雪糕有好多特別口味,e.g. 靜崗焙茶、蘋果批、日本紫薯、百香果雪芭 etc。記得打卡唔好打咁耐啊~因為手工雪糕比較快溶 .ᐟ.ᐟ✔✔ 𝐎𝐬𝐦𝐚𝐧𝐭𝐡𝐮𝐬 & 𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐆𝐞𝐥𝐚𝐭𝐨 桂 花 蜜 糖 雪 糕 // $48桂花味算好出,偏甜不過好清香。✔✔ 𝐀𝐩𝐩𝐥𝐞 𝐏𝐢𝐞 蘋 果 批 雪 糕 // $48甜度同桂花味差唔多,都係清香路線,加埋有餅碎口感豐富啲。✔ 𝐕𝐞𝐠𝐚𝐧 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 純 素 朱 古 力 // $48Vegan 款全部冇麩質和乳糖。平時我一定唔會揀朱古力味,因為怕會好甜。但店主又推介所以最後都係試左,我記得好似係70%既朱古力,有輕微回甘。見到室內各種 Cath Kidston 碎花茶杯同碟,感覺好溫馨,即刻諗起 York 既 St. Betty's (˃̣̣̥᷄⌓˂̣̣̥᷅) 好掛住嗰度既 scones + 氛圍~‎✄ - - - - - - - - - -FOLLOW IG @ FISWEET FOR MORE
Excellent handmade ice cream
on a scorching summer day 🌞😵🍨
記得打卡唔好打咁耐啊~因為手工雪糕比較快溶 .ᐟ.ᐟ

桂花味算好出,偏甜不過好清香。

✔✔ 𝐀𝐩𝐩𝐥𝐞 𝐏𝐢𝐞 蘋 果 批 雪 糕 // $48
甜度同桂花味差唔多,都係清香路線,加埋有餅碎口感豐富啲。

‎✄ - - - - - - - - - -
FOLLOW IG @ FISWEET FOR MORE.