2023-04-28
2人餐($299)🔸丸餃拼盤(各2粒)🔸五彩鮮蔬盤(細)🔸 老鍋秘制麻辣鍋/老饕酸菜白肉鍋/美人鍋/養生鍋🔸雪花肥牛/美國梅花豬肉/嘉美農場雞肉🔸白飯/米線▫️ 丸餃拼盤👉🏻牛丸、魚皮餃、墨魚丸同蛋餃各兩粒,頭兩樣正常發揮,墨魚丸比起平時食到嘅更加彈牙,蛋餃好香蛋味😋⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ 五彩鮮蔬盤👉🏻有娃娃菜、唐蒿、生菜、金菇同冬菇,全部都好新鮮,雖然係S Size,但係份量一啲都唔少!⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ 養生鍋👉🏻 湯底好重藥材同人蔘味,味道都幾濃,同埋感覺真係好養生😂配料仲有大量豆腐,栗米同菇,超級豐富,重點係佢唔會鹹,所以可以當湯咁飲☺️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ 雪花肥牛👉🏻 本身以為份量唔算多,點知佢一個卷入面包住咗另一塊牛,但因為包得好靚完全唔發覺,打開好有驚喜😆肥牛肉質鮮嫩,牛味好重,油脂分布平均😋⭐️⭐️⭐️⭐️——————環境:天花佈滿天燈做裝飾,充滿台式古早味,好有特色🏮.評分:8/10.平圴消費:~$150
🔸丸餃拼盤(各2粒)
🔸五彩鮮蔬盤(細)
🔸 老鍋秘制麻辣鍋/老饕酸菜白肉鍋/美人鍋/養生鍋
🔸雪花肥牛/美國梅花豬肉/嘉美農場雞肉
🔸白飯/米線
▫️ 丸餃拼盤
▫️ 五彩鮮蔬盤
▫️ 養生鍋
▫️ 雪花肥牛
——————
環境:天花佈滿天燈做裝飾,充滿台式古早味,好有特色🏮
評分:8/10
平圴消費:~$150