2024-06-21 3033 views
送比鍾意食天神既禮物既你地!話說有晚上去食放題唔預VV仁, 早上早餐VV仁就自己極尚一下食少少嘢...無揸車今日要搭地鐵就有機會路經到平時唔會路經既地方, 可能我太耐無出街亦無了解新事物, 原來Bakehouse唔駛排隊, 買酸種蛋撻變左呢家比錢, 兩至三個鐘返去拎, 又或者已經無之前咁多人朝聖啦 i dont know排隊食好西唔係我既習慣, 要我兩個鐘後黎拎更加無可能因為我係懶既...既然1點鐘無人我照入去睇下有咩其他嘢食, 買左兩個士多啤梨雲尼拿Danish, 屋企三個人咁總要買多一件, 店員見我呆呆地就war心地問: 你鍾唔鍾意食綠茶呀? 我答sorry no不過呢個店員咁warm我調返轉頭問佢, 如果朱古力有咩推介, 佢話有donuts, cookies同埋... 我想唔起。VV仁家中有隻查狗仔, 最like donuts, 我去到外國一盒krispy kreme佢平時飯都食唔到一碗但可以兩日同隊晒一盒半打, 純粹因為佢睇得太多外國網站(希望係正經既)見到鬼仔食佢又食...咁我要埋個donuts盛惠百二蚊(breakdown就唔記得啦因為我完全無睇過餐牌)最重要既係, 我拎左
送比鍾意食天神既禮物既你地!

最重要既係, 我拎左返公司, 雪住佢...竟然放工唔記得拎... 不過又咁無拎我今朝又可能用黎做早餐而且 " 有 驚 喜 ! !"

呢舊野我起初以為得面既朱古力icing...有涵架喎原來, 仲要係hazelnut, 充滿晒全個包, 即係你食晒全個你唔會覺得唔夠涵要哽齋包。食食下, 原粒榛子香口, 成件事我覺得好似食緊金莎

金莎Donuts+九沖咖啡開始左我個Happy 棍波 Friday!
but Strawberry Vanilla Danish未食
2024-06-21
Waiting Time
1 Minutes (TakeAway)
$40 (Lunch)
  • Chocolate Donuts