2023-08-08
喺太古坊返工既朋友 有新𝙘𝙖𝙛𝙚可以試啦 裝修以粉紅色為主 空間都比較闊落 完全可以約同事或者客人黎個𝙘𝙝𝙞𝙡𝙡 𝙘𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚 𝙙𝙖𝙩𝙚♡︎✍︎︎ 𝑺𝒆𝒕 𝑳𝒖𝒏𝒄𝒉ꕀ 𝙋𝙚𝙨𝙩𝙤 𝙈𝙖𝙧𝙞𝙣𝙖𝙩𝙚𝙙 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝘽𝙧𝙚𝙖𝙨𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙎𝙖𝙡𝙖𝙙 𝙖𝙣𝙙 𝙃𝙤𝙢𝙚𝙢𝙖𝙙𝙚 𝙇𝙚𝙢𝙤𝙣 𝙑𝙞𝙣𝙖𝙞𝙜𝙧𝙚𝙩𝙩𝙚 𝘿𝙧𝙚𝙨𝙨𝙞𝙣𝙜 + 𝗜𝗰𝗲𝗱 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 $𝟭𝟭𝟭平時都覺得雞胸肉好鞋 但係呢個真係勁滑 勁鮮甜又多汁 如果真係做開gym嘅朋友想lunch time食聽係會強烈推介✌︎︎ꕀ 𝘾𝙖𝙧𝙗𝙤𝙣𝙖𝙧𝙖 𝙎𝙥𝙖𝙜𝙝𝙚𝙩𝙩𝙞 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙋𝙖𝙣𝙘𝙚𝙩𝙩𝙖 𝘼𝙛𝙛𝙪𝙢𝙞𝙘𝙖𝙩𝙖 𝘽𝙖𝙘𝙤𝙣 + 𝗜𝗰𝗲𝗱 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 $𝟭𝟭𝟴有少少失望既𝙘𝙖𝙧𝙗𝙤𝙣𝙖𝙧𝙖 不過𝙗𝙖𝙘𝙤𝙣係好好食主要係自己鍾意比較𝙘𝙧𝙚𝙖𝙢𝙮既意粉 覺得佢個醬有少少失望唔夠𝙘𝙧𝙚𝙖𝙢𝙮 有啲水汪汪 但係𝙗𝙖𝙘𝙤𝙣係厚切唔係好薄嗰款 所以都加返少少分 ✔︎⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯𓍯 ꜰᴏᴏᴅ 𝟳/𝟭𝟬𓍯 ᴄᴘ ᴠᴀʟᴜᴇ 𝟳/𝟭𝟬𓍯 ʀᴇᴠɪꜱɪᴛ 𝙈𝘼𝙔𝘽𝙀⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
✍︎︎ 𝑺𝒆𝒕 𝑳𝒖𝒏𝒄𝒉
有少少失望既𝙘𝙖𝙧𝙗𝙤𝙣𝙖𝙧𝙖 不過𝙗𝙖𝙘𝙤𝙣係好好食