2023-07-09 49 views
是日因工作關係黎到鰂魚涌,完工後想搵間坐得舒服既食肆坐低傾下,就問大堂保安員,介紹我地去二期有間新開張既cafe shop. 黎到門口望入去裝修及設計枱櫈擺位幾有心思。我地掃code落單一杯泡沫咖啡同一杯鮮奶朱古力,本身咖啡吾算大杯,但店員好有心機拉花,吾係經常睇得到,咖啡味香濃,泡沫出奇地多,可能用機打左好耐啦,真係幾香架,我朋友個杯鮮奶朱古力都吾差,拉左2個心出黎,搞到朋友吾忍心飲左佢。厚切意大利煙肉卡邦尼意粉聽到個名已經好想點黎食,事實上又真係好味道。首先介紹下香味先,呢道菜用卡邦尼汁煮,離遠未食都聞到香味,真係不得了,相機食完到我食,第一啖已感受到廚師功力,啲卡邦尼汁煮得吾杰剛剛好,意粉過完冷河煮出黎特別爽口,最讚呢都係厚身煙肉,平時食開都係薄身煙肉,今次既口感好吾同👏🏻👏🏻三重芝士及果仁配波菜扁意粉,我平時比較少食到菠菜製成意粉,扁意粉配果仁我印象中第一次食,感覺幾新奇味道吾錯,配埋三重芝士成碟菜味道幾濃,我鍾意食淡味少少,如果吾太鍾意濃味,事前吾好撈勻芝士。空酮宇治抹茶忌廉卷:香濃既抹茶香味,外層灑左一層抹茶粉,中間有一層厚忌,食左吾漏味道合適。總結:各位如果係附近返工,可

厚切意大利煙肉卡邦尼意粉

總結:各位如果係附近返工,可以一試!價錢中位吾算貴,計算性價比係高既。
交通方面,鰂魚涌地鐵站行過去5分鐘到,如果對環境,食物,服務有要求,真心推介一試。

2023-07-08
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
Celebration
Anniversary