2023-02-23
襯住聽日放假🌟🌟,放工當然要食餐好放鬆一下😌✨🥔費倫天拿式菠菜焗生蠔及薯皮 (2件)$72用上迷你焗薯,中間放上菠菜、蠔和芝士😍蠔重蠔味又唔腥👍🏼芝士做到拉絲效果😍我連薯仔皮都食埋😳🐮慢煮半生M6和牛西冷配黑醋,🍯蜜糖芥未醬 $138慢煮方法令肉質細嫩,配上黑醋沙律,可以減低油膩感~感覺更加健康🍀✨法國膏蟹肉扁意粉配蟹膏忌廉汁 $162意粉係扁意粉,有彈性👍🏼醬汁蟹味十分濃郁又creamy😋加入蕃茄仔,可以中和感濟感,令成個配搭更加出色✨✨🍮意式奶凍配芒果甘露 $44嚟到見到份量都係算大~上面鋪滿柚子肉,芒果醬都啱啱好,唔會好甜,最有驚喜係下面奶凍十分香滑😻😻一啖落去先食到柚子和芒果醬酸酸甜甜,之後就到奶香味!我同朋友即刻要叫多一個😳😳…..環境:4/5環境都幾優閒,似係戶外嘅木係餐檯和凳~再配上少少🎋綠色植物和畫作~服務:4.1/5侍應一嚟到就會先送上暖水,每上一度菜都會換一隻碟👍🏼十分貼心❤️食物:4.2/5估唔到甜品水準咁高❤️❤️特別推介費倫天拿式菠菜焗生蠔及薯皮、法國膏蟹肉扁意粉配蟹膏忌廉汁同重點推介🌟🌟 意式奶凍配芒果甘露🌟🌟Revisit: Yes
襯住聽日放假🌟🌟,放工當然要食餐好放鬆一下😌
✨🥔費倫天拿式菠菜焗生蠔及薯皮 (2件)$72
🐮慢煮半生M6和牛西冷配黑醋,🍯蜜糖芥未醬 $138