2023-02-22 82 views
✨✨北海道未來牛涮涮鍋放題湯底我同朋友都揀咗日本博多華味鳥🐥雞白湯😆湯底帶微微清甜,更加帶出肉香👍🏼本身已經有數件雞件係湯底入面,雞肉嫩滑😋👉🏻✨1️⃣🐮極品美國牛小排呢隻牛味濃郁😋油脂分布平均✨👉🏻✨2️⃣🐮未來牛油脂係咁多隻黎講最豐富✨做到入口即溶嘅效果🌟✨3️⃣🐮牛坑爪呢個最特別,坊間較少見,口感較爽👍🏼牛味濃🌟👉🏻🐮4️⃣美國SRF和牛肉味最濃✨又保持到嫩滑👍🏼👉🏻🐮5️⃣牛舌雖然係薄身牛舌,但都保持到彈牙嘅口感😳👉🏻🦐海洋類蝦肉質爽彈;花膠建議一開始就放,咁就做到入口即溶效果😳;墨魚滑加入蟹子,幾有咬口👉🏻其他配料,係出面自己拎。包括丸類、餃類、炸魚皮、麻吉燒、蔬菜類等,但我地只係拎咗啲蔬菜類Balance 一下食咁多牛,金菇、冬菇、車厘茄、粟米、生菜等蔬菜全部都好refresh👉🏻飲品類品種眾多,有無糖茶、檸檬茶、各種可樂、有汽水,最特別仲有燒仙草🤣👉🏻甜品類有各式雪條、雪糕和蛋糕推介指數:⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️餐廳環境:⚡️⚡️⚡️⚡️服務態度:⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️再訪:yes

✨✨北海道未來牛涮涮鍋放題

👉🏻✨1️⃣🐮極品美國牛小排
呢隻牛味濃郁😋油脂分布平均✨

👉🏻✨2️⃣🐮未來牛
油脂係咁多隻黎講最豐富✨做到入口即溶嘅效果🌟

✨3️⃣🐮牛坑爪
呢個最特別,坊間較少見,口感較爽👍🏼牛味濃🌟
👉🏻🐮4️⃣美國SRF和牛
肉味最濃✨又保持到嫩滑👍🏼

👉🏻🐮5️⃣牛舌
雖然係薄身牛舌,但都保持到彈牙嘅口感😳
👉🏻🦐海洋類

👉🏻飲品類

👉🏻甜品
有各式雪條、雪糕和蛋糕
推介指數:⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
餐廳環境:⚡️⚡️⚡️⚡️