我幫襯了這間壽司店, 我諗都有十年, 店內的職員好親切, 掛住佢地呀!!!! 大家識左咁耐, 需然只係點頭之交, 店子突然間結束左, 真係不敢相信, 平日見客以雲來, 真係諗都無諗過會結業, 以後都唔知再會唔會有機會見面 啦!!!我啦!! 姐姐啦!!! 同媽媽都好鐘意去這間店吃壽司,特別愛吃肥三文魚, 佢的三文魚特別有魚味,又新鮮, 生蠔手卷亦係我的至愛, 炸粉加上肥嘟嘟的生蠔, 炸的火喉啱啱好, 再加上凍凍地的三文魚子, 一熱一冷的配合, 實在是一極品, 價錢合理. 香港失去了一間好好的壽司店. 以後去邊到食壽司呢?????? 太可惜了.(兩位姐姐,叔叔, 一班的壽司師父 和 一班後生的樓面職員) 你地要保重呀!!! 加油呀!!!!

以後去邊到食壽司呢?????? 太可惜了.

• 肥三文魚
  • 生蠔手卷