2021-08-19 1257 views
雖然行過路過多次呢間餐廳,但今次都係初嘗,主要原因係佢睇落好頹燈光又暗,好似好殘舊🤫不過食完覺得食物質素都唔錯🔆千島醬烤雞菠蘿薄餅$𝟠𝟘批底口感好特別,好似餅乾😂食落咔咔聲🍪芝士同菠蘿份量都好足,烤雞如果細粒d會更易食。另外有點奇怪,就係個pizza茄膏味好明顯好突出🧐🔆帶子黑松露野菌忌廉意粉$𝟠𝟟 黑松露味好香,野菌份量絕對沒有吝嗇,帶子沒有雪味🥰意粉質感偏硬,吃起來較彈牙,不過整體偏油🔆蜜糖芥末雞翼$𝟜𝟘 肉好淋,超多蜜糖🍯感覺係煮完之後再搽蜜糖,所以唔止肉本身吸收左,連表面都被蜜糖浸透🔆士多啤梨朱古力(凍)$𝟜𝟚(跟餐半價)因為我唔飲咖啡,所以平時食西餐都鍾意叫朱古力系列,開心呢度有好多不同口味可以選擇😍今次試左士多啤梨,不過飲落都係朱古力味比較搶🤪整體覺得都唔錯,而且價錢唔貴😚另外佢嘅lunch set同套餐都幾抵食嘅👍🏼
千島醬烤雞菠蘿薄餅

🔆千島醬烤雞菠蘿薄餅$𝟠𝟘
帶子黑松露野菌忌廉意粉

🔆帶子黑松露野菌忌廉意粉$𝟠𝟟
蜜糖芥末雞翼

🔆蜜糖芥末雞翼$𝟜𝟘
士多啤梨朱古力

🔆士多啤梨朱古力(凍)$𝟜𝟚(跟餐半價)

Type of Meal
Dinner