2019-11-17
上星期日先同屋企人係度食左一次lunch咁岩今個星期日又係落葵芳 而葵芳又冇乜其他選擇 冇乜餐廳想試 所以就食多一次呢間 反正佢有咁多款式 試下其他野都好 一去到餐廳已經2點幾 門口有少量人係度等位 等多一張已經到我地 好快就有人走 唔洗等好耐就可以入座 一坐底已經諗好左食咩了 上次見人食燒春雞幾正咁 今次就叫燒春雞食 成隻咁上 真係幾正 外面個層搽滿晒茄汁 好好味 另外仲配埋個BBQ汁 不過個人覺得冇味 唔洗點已經好好味 本身個茄汁已經好夠味 同埋雞肉都幾滑 唔會好鞋 仲配埋粗薯條今次仲叫埋個All days breakfast 有炒蛋 雞扒 煙三文魚 蕃茄 薯條 茄汁豆 豬肉腸 沙律菜 仲有一舊窩夫 配埋個楓糖醬 一黎到即刻試下塊雞扒先 塊雞扒皮好脆口 不過塊雞就冇乜味 舊窩夫唔知係我最後先食定咩 食個陣已經淋晒 可能黎到即食先係最好食 同埋唔點個楓糖醬既話會好乾 完全冇味 好難食 不過我之前係旺角分店食過佢地既窩夫的確係麻麻地講漏左今日個lunch跟既餐湯唔錯 今次係甘筍湯另外仲叫左杯荔枝沙冰同熱既蜜桃紅茶整體黎講都ok既 食物同飲品都唔錯 下次會再黎試下牛同豬 今次太飽食唔落甜
講漏左今日個lunch跟既餐湯唔錯 今次係甘筍湯
另外仲叫左杯荔枝沙冰同熱既蜜桃紅茶
整體黎講都ok既 食物同飲品都唔錯 下次會再黎試下牛同豬 今次太飽食唔落甜品 下次希望食得落