2022-12-29 140 views
以前我好鍾意食放題㗎,不過越嚟越大個先發現放題嘅質素其實唔係咁好😓無論係火鍋放題定係日式放題🥶有陣時一個唔覺意就會食到肚痾😭要食打俾我或者魚生,一定要搵間有質素保證嘅餐廳🙏🏻咩為之好質素嘅餐廳?就好似我今日要介紹嘅呢一間位於尖沙咀嘅火鍋店🤭佢哋嘅裝修風格已經睇得出用咗心思去設計。而且環境乾淨企理💁🏻‍♀️而且佢哋職員態度友善有禮👍🏻湯底: 魚湯芫荽皮蛋豆腐鍋 + 港式沙嗲鍋。🐟通常厭世都好似係佩瑜🤣魚湯已經熬製至奶白色,皮蛋同豆腐可以放心食用。唔會有細骨🥰。沙嗲湯底食落就好似食緊沙嗲肥牛粉絲煲嗰種感覺。真係好濃郁啊😳-刺身拼盤:刺身拼盤亦唔野少😚估唔到有咁多款魚類,我自己最鍾意就係食油甘魚🥰非常鮮味,仲要係厚切‼️-蟶子:聖子掉落火鍋到就一流!洗得好乾,淨唔會有沙😎

-蟶子:聖子掉落火鍋到就一流!洗得好乾,淨唔會有沙😎