2023-03-06 92 views
Happy Friday收工又嚟食burger,去呢間人氣外賣Burger,你返屋企慢慢嘆。太子站C2出口,過條馬路就見到啦,黃色玻璃。開放式廚房,乾淨企理,見到廚師整漢堡嘅過程,所有食物都係即叫即整,見到已經好肚餓。W B經典漢堡$62手打牛肉漢堡裏面有粒粒紫洋蔥和黑椒調味,咬落索索聲,增加咬口,牛肉都好Juice。半熟流心蛋超正,食到中間有蛋黃流出來,好正。配上生菜、蕃茄、芝士一齊食,好Flash。芝士菠蘿雞堡$68我好鍾意食呢間嘅菠蘿炸雞漢堡,每次嚟都必定叫,因為炸雞好厚大大塊,好酥脆,裏面雞肉勁Juice,調味唔會過喊,配上爽脆生菜和菠蘿酸酸甜甜,中和炸雞油膩感,食完好想再食。炸薯格加$22升級套餐轉薯格拎到返屋企仲係脆卜卜,暖暖地,點茄汁一齊食正。水牛城雞翼水牛城雞翼都幾辣下,調味有啲鹹。雞肉大大隻,裏面雞肉仲係Juice。

W B經典漢堡$62

芝士菠蘿雞堡$68

炸薯格
加$22升級套餐轉薯格
拎到返屋企仲係脆卜卜,暖暖地,點茄汁一齊食正。

水牛城雞翼