2023-07-08 195 views
朋友早前send這間Cafe的post俾我,話適合我去,因為我好鍾意去啲靚Cafe打卡,平日中午時間,Cafe不是很多人,這個時侯打卡一流,首先門口已經好吸睛👀,啡系設計,帶點懐舊風格之餘又很有東南亞色彩,室內外也有植物點綴,感覺令人很舒服,食物叫咗檸檬蝦意大利粉$128及印度奶茶巴斯克芝士蛋糕$68,意粉即叫即整,熱辣辣,見到個廚師應該係外國人,味道創新特別,雖然未必個個鍾意,但我自己也可以接受,蝦彈牙,口感creamy但不漏,甜品雖然細細件,但充滿飽肚感,平時食開蛋糕嘅茶味都係伯爵茶,這個印度奶茶味幾特別,唔會過甜,味道剛好,忌廉夠滑身,忌廉加蛋糕食一流,服務幾好,職員會向客人簡單介紹餐牌,有咩比較受歡迎,整體來講不錯,雖然價錢不平,但值得支持.#igable#打卡#cafe#印度奶茶#蛋糕#cake#🍰#カフェ#特色#ケーキ#インスタ映え#太子#九龍