2022-12-20
呢間係喺太子嘅一間酒吧餐廳🫶🏻 最出名嘅主要係cocktails同玉冰燒🥰 佢嘅另外一個身份仲有cafe😍 真係好多元化🤣 除咗酒吧之外佢都會提供好多主食同小食等等~ 佢嘅裝修都幾特別! 有好多顏色好鮮艷嘅畫同裝飾等等☺️ 都幾適合打卡!! 今次我係夜晚去~ 同朋友食嘢飲酒傾偈都好適合🫶🏻 而且佢嘅cocktails 同玉冰燒嘅賣相都好靚🥰 不過店員嘅服務態度就正正常常有啲冷淡~ 但係整體來講食物質素都唔錯~🤍太陽蛋辣肉醬拌飯 $98除咗面頭剪得好靚嘅太陽蛋之外, 拌飯嘅材料仲有生菜, 芝士, 肉醬, 蕃茄洋蔥同牛油果🥰 真係好豐富而且肉醬係比得好多!! 好足夠撈晒成個飯😍 肉醬嘅調味比較重但因為有牛油果, 生菜等等中和返個味道~ 所以食落都唔會覺得好膩! 不過肉醬就真係有啲偏辣, 唔食得辣嘅朋友就最好唔好嗌呢款~ 🤍香濃忌廉雜菌烏冬 $88忌廉烏冬嘅將真係好稠身☺️ 成個烏冬好掛汁😍 免頭仲有大量菇, 木魚同芝士🫶🏻 再加上一隻溫泉蛋~ 口感同味道都好豐富🥰 烏冬唔會煮得過淋! 同成個醬汁都配搭得好好🤩
🤍太陽蛋辣肉醬拌飯 $98
🤍香濃忌廉雜菌烏冬 $88