2023-02-01
🔮刺身定食套餐 刺身有六款,三文魚,油甘魚,帶子,牡丹蝦,原隻鮑魚,劍魚腩,刺身厚切且非常新鮮,驚喜的是竟然有原隻鮑魚,擺盤極之豐盛,定食套餐包括煎餃子,日式麻漿凍豆腐和一碗日式湯烏冬;廚師用料絕不吝嗇,面鼓湯細細碗,入面都差唔多有成食10粒應蜆肉,鹹鮮有致,$98竟然有如此質素性價比很高啊!🔮蒜片一口牛定食套餐 肉食獸就一定推介這個和牛粒定食套餐,日本入口和牛,肉質鮮嫩,有入口融化之感, 伴碟還有很多焗炸過我的蒜片,連和牛一齊食更加香口 🔮雜錦天婦羅定食 上枱時已經很吸睛,天婦羅份量好多,全部都係大大件,特別係天婦羅蝦,都係用大黑蝦仔size,粉漿稍為調味,所以食落更香脆可口
🔮蒜片一口牛定食套餐
🔮雜錦天婦羅定食
刺身定食套餐
雜錦天婦羅定食
蒜片一口牛定食套餐
雜錦天婦羅定食
刺身定食套餐
Other Info. :
餐廳還有其他丼飯套餐都係$48起,外賣自取更有九折,幾十蚊有如此質素,完全係良心價!