2021-09-24
朋友推薦過~ 太子嘅bar&resto係安全之選🍹一個地方滿足到我食物同酒精嘅需要🤫仲可以坐耐啲睇埋場波先走⚽️ 冇咩事都可以過嚟hh☺️❣️𝕭𝖚𝖋𝖋𝖆𝖑𝖔 𝖜𝖎𝖓𝖌𝖘 $88似泰式酸辣醬嘅味 唔係好辣易入口🔥 *ˊᵕˋ)੭炸完再淋醬 所以特別重口味😌❣️𝕱𝖗𝖊𝖓𝖈𝖍 𝖋𝖗𝖎𝖊𝖘 𝖜𝖎𝖙𝖍 𝖙𝖗𝖚𝖋𝖋𝖑𝖊 $78呢個又唔錯喎~ 不過黑松露薯條都係差唔多😂唔係剩係得個醬有黑松露 薯條本身都好香松露味🥰❣️𝕾𝖑𝖔𝖜 𝖇𝖗𝖆𝖎𝖘𝖊𝖉 𝕭𝕭𝔔 𝖕𝖔𝖗𝖐 𝖗𝖎𝖇 $158推薦😙 成塊都去左骨超方便୧⃛(๑⃙⃘◡̈︎๑⃙⃘)୨⃛ 煮得好淋好入味 無牙阿婆都食得👵🏻雖然冇配菜但係都值得嗌 肉嘅份量都幾多🐖❣️𝕾𝖍𝖗𝖎𝖒𝖕 𝖗𝖎𝖘𝖔𝖙𝖙𝖔 𝖜𝖎𝖙𝖍 𝖑𝖔𝖇𝖘𝖙𝖊𝖗 𝖘𝖆𝖚𝖈𝖊 $128超大份😂 賣相普通但係都幾足料¨̮♡︎ 話佢係一個燉飯比較貼切 佢嘅飯粒比較入味但就冇平時食risotto 嘅口感🦦 但係都唔錯‼️有好多蝦🦐翠玉瓜蕃茄等 食飽成村人🥰 ❣️𝕾𝖙𝖗𝖆𝖜𝖇𝖊𝖗𝖗𝖞 𝖈𝖔𝖑𝖆𝖉𝖆/ 𝕭𝖑𝖚𝖊 𝕯𝖎𝖆𝖒𝖔𝖓𝖉 $88/82呢度cocktail超級多 揀左勁耐😵💫真係睇得又飲得 好滿意🥳
一個地方滿足到我食物同酒精嘅需要🤫
仲可以坐耐啲睇埋場波先走⚽️ 冇咩事都可以過嚟hh☺️