2025-01-26 260 views
同朋友諗住食完晚飯就去花墟行年宵 所以係太子揀咗呢間食西班牙菜嘅餐廳嚟試下坐底無耐餐廳就上咗小食比我地 係墨西哥脆片 蘸埋酸忌廉醬食到停唔到口黑魚子蟹肉多士 蟹肉份量好足 面頭仲有黑魚子點綴 再連埋薄脆餅一齊食好有層次感蟹膏配香煎玉子 玉子上面係滿滿嘅蟹膏 入口除咗食到蟹膏嘅鮮同時都食到玉子嘅甜 朋友勁鍾意呢款西班牙海鮮炒飯 呢個炒飯好多料 有什海鮮 蝦 青口 辣肉腸 洋蔥 蒜片同藏紅花水 飯粒煙韌又入味 龍蝦汁大蝦扁意大利粉同樣有青口同蝦 扁意粉口感煙韌 吸收哂龍蝦汁嘅精華 食落好creamyCinderella飲落好似fruit punch咁 係橙汁同菠蘿汁底 味道清新

黑魚子蟹肉多士

蟹膏配香煎玉子