2023-05-07
同朋友放工後諗住去食下飯飲杯嘢放鬆下,朋友介紹左呢間酒吧唔錯,仲有西班牙菜添!餐廳裝修都幾特別,牆身有貓貓壁畫,望住食飯都開心啲🤭整體感覺都唔錯,幾有氣氛✨西班牙炒辣肉腸 $58辣肉腸鹹香惹味,配酒飲一流呀😋忌廉白酒煮青口 $108呢個好好味呀,青口有十隻咁多,同埋都幾新鮮肥美,忌廉汁濃郁得黎唔會膩,仲附有3片多士泰式烤豬頸肉捲餅 $58豬頸肉烤得好香,仲保留左肉汁配泰式辣醬超惹味北海道松葉蟹腳忌廉意粉 $188有兩隻松葉蟹腳😋意粉煮得啱啱好,軟硬適中,個汁好creamy, 入面仲加左好多bb蘆筍呀👍Spicy fifty $74呢杯cocktail 好特別,用左紅辣椒,vodka , vanilla, honey syrup同埋elderflower syrup調成,飲落甜中帶辣🌶Midnight $55(passionfruit, grapefruit, butterfly pea)兩種水果果味都好香,甜帶微酸,加埋蝶豆花美感up!打咭一流🤭
西班牙炒辣肉腸 $58
辣肉腸鹹香惹味,配酒飲一流呀😋
忌廉白酒煮青口 $108
泰式烤豬頸肉捲餅 $58
豬頸肉烤得好香,仲保留左肉汁配泰式辣醬超惹味
北海道松葉蟹腳忌廉意粉 $188
Spicy fifty $74