呢間bookmark左好耐既Tuned Coffee & Roastery,就係為左佢地既蒜蓉包而黎🤤好彩都冇令我失望。另外,除左蒜蓉包之外,其他主食同甜品都好吸引,仲有見到好多人推薦佢地既伯爵茶焦糖布丁,不過今次就冇試到,下次有機會會試下!1⃣️香蔥蒜蓉忌廉芝士包($65) 一上枱已經覺得好期待😚面頭佈滿蔥粒,蒜蓉包切開左六份,食落面頭脆脆地,中間係爆多既cream cheese,邪惡得黎好滿足🤩重口味人士必愛!  2⃣️松露油忌廉貓耳朵粉($115) 貓耳朵粉唔係好多地方有得食。佢既貓耳朵食落係煙韌既,中間既凹位啱啱好盛住啲汁,食落松露味好香👍佢面頭仲有啲松子,配料有切成薄片既大啡菇,都唔少~  3⃣️焦糖香蕉貝殼窩夫($105) 呢個又係一個我想試好耐既野。貝殼窩夫造型可愛,食落係外脆內軟帶淡淡蛋香,另外配上焦糖香蕉,同埋忌廉、雪糕同埋吉士,用黎配窩夫食一凍一熱好正~
1⃣️香蔥蒜蓉忌廉芝士包($65)

香蔥蒜蓉忌廉芝士包
2⃣️松露油忌廉貓耳朵粉($115)

松露油忌廉貓耳朵粉
3⃣️焦糖香蕉貝殼窩夫($105)
焦糖香蕉貝殼窩夫
香蔥蒜蓉忌廉芝士包