2024-03-21
「宮崎肉本舖」提供嘅午市半放題嘅選擇非常多,有好多款式嘅肉類供我哋揀,包括A5宮崎牛、日本雞肉同日本黑豚。我今次就揀咗A5宮崎牛,佢嘅價格$398,但當我食到口中嘅時候,真係絕對值得。個牛肉鮮嫩多汁,肉質好細緻,帶有豐富嘅牛肉香味。另外,我都試咗日本雞肉同日本黑豚,佢哋都好美味,令我大呼過癮。除咗肉類,呢度嘅放題選擇亦都非常豐富。佢哋有30款唔同嘅食物可以任你揀,例如嘅和牛餃子、吉列廣島蠔同松葉蟹腳茶漬飯等。我特別鍾意嘅係佢哋嘅和牛餃子,餃子皮薄而有彈性,內裡嘅和牛肉餡鮮美多汁,一口咬落去真係好過癮。吉列廣島蠔嘅鮮甜味道令我印象深刻。仲有,自家製嘅蕎麥面配搭清爽嘅醬汁真係好合適係享用燒肉過後再品嘗啊!清爽解膩!如果你鍾意甜品同飲品,呢度都有好多款可以選擇。例如柚子雪芭、3.6牛奶凍同Calpis嘅各款梳打都好受歡迎。柚子雪芭帶有清新嘅柚子味道,好適合解渴同消暑。而3.6牛奶凍就係一個香濃嘅甜品,食落去滑口又唔會太甜,好適合作為餐後甜點。環境方面,呢間餐廳位置好好,對面就係維多利亞公園,景色好開揚,令人心情愉快。服務態度亦都好好,店員非常友善同專業,佢哋會耐心指導你點樣燒肉先至最好食,確
環境方面,呢間餐廳位置好好,對面就係維多利亞公園,景色好開揚,令人心情愉快。服務態度亦都好好,店員非常友善同專業,佢哋會耐心指導你點樣燒肉先至最好食,確保你有一個愉快嘅用餐體驗。
總括而言,「宮崎肉本舖」嘅午市半放題真係一個好值得嘅選擇。佢哋提供多款美味嘅肉類同食物,環境優美,服務一流。我地有時掛住食唔記得咗啲肉仲燒緊,店員行過見到都會幫手翻面同夾比我地!好細心!如果你想享受一個豐盛嘅日式放題餐飲體驗,我真係好推薦你嚟呢度試下。