2010-12-02 60 views
好多時經過Sift 都會望下佢個櫥窗,因為覺得佢既產品都好骨子。今次首先要好多謝表哥個女朋友送D咁貴重既甜品比我地試。佢地話全港最好食既cupcake非Sift 莫屬,但係就只推介其"Red Velvet"口味。小弟對甜品簡直係又愛又恨,因為鍾意食嗰幾款多數都好肥。但係大家千奇唔好以為甜我就鍾意呀,我都好挑剔架。 個cupcake既包裝好靚,聞落都好香,所以都輕微地增加左本人既食慾。個cupcake本身算鬆,但係唔夠濕。最可惜係我第一啖就甜都隻牙都痛埋。我當然冇即時做出太大反應啦,因為始終係人地好有心地請我地食架嘛,而且重食哂成個添,真係好比面。不過要成$22 個真係覺得超級貴囉。
Red Velvet Cupcake

Red Velvet Cupcake
不過要成$22 個真係覺得超級貴囉。

2010-11-06
TakeAway
$22 (Tea)