2022-10-20
太空之旅—————————————-餐廳以太空科幻做主題,個渦輪風扇超型勁有signature! 佢地主打生酮飲食,都幾有特色~而且menu都有卡路里參考,啱曬想keep fit嘅人!煙三文魚牛油果漢堡煙三文魚比平時食嘅偏深紅色,本身以為好奇怪,但食得出比平時冇咁鹹,餐廳應該考慮到健康同生酮因素而揀,感覺好細心!不過牛油果醬偏少唔係好食得出,如果多啲會開心啲(。・ω・。)土匪雞扒漢堡 雞扒幾嫩滑幾juicy~土匪味都好香濃!個人覺得比煙三文魚牛油果漢堡好食!黑豆天貝薯條加咗麻辣shake shake粉都容易入口,如果齋食只係有淡淡嘅豆味炸牛腩配合桃及意大利黑醋 炸牛腩用咗牛肋條部位,略厭有少少乾但都容易咬開,牛味都好香濃,加埋意大利黑醋酸酸甜甜都幾開胃幾好食低糖蜜桃烏龍梳打 & 低糖檸檬梳打 味道偏淡,配食物都ok
—————————————-
煙三文魚牛油果漢堡
土匪雞扒漢堡
黑豆天貝薯條
炸牛腩配合桃及意大利黑醋
低糖蜜桃烏龍梳打 & 低糖檸檬梳打
味道偏淡,配食物都ok