2013-08-01 20 views
點左四個菜,兩飯一麵一野菜,三個人食,以為實夠食,實飽啦,點知食完都係得兩成飽,之後重要去 pizza hut 食返個二人套餐先夠飽,d 野食分量洗唔洗少到咁。饅魚石頭鍋飯 (hkd48)- 只有平時一碗飯的份量,三個人share,每人兩茶匙就食完,饅魚只有四件。叉燒漢堡配溫泉蛋飯 (hkd48)- 漢堡扒大細同M記賣的沒分別,好薄,仲以為好厚,d 飯又係每人兩茶匙就食完。札幌味噌(hkd68) - 湯底超salty,拉麵又少,每人三注就食完。炒野菜 - 超細碟 (hkd30),一碗飯份量也沒有,唔飽。我覺得野食一般,最不滿意是份量,每碟及每碗飯都好少,這個份量不值這個價錢,唔抵食。最後重要去食其他野填肚,真係唔掂。

2013-07-31
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)