同好朋友食晚飯,佢話想食pizza,就黎左呢度兩個人,叫左:野菌ravioli: 個sauce太杰, 而且好似罐頭湯味, 餡料中o既cheese冇乜味,唔多掂(仲等左好耐添,同個pizza一齊上,搞到食得呢個黎都pizza凍晒)蔬菜芝士pizza: 因為我無乜心機睇menu, 睇錯左係菠菜芝士pizza, 食食下發覺唔對路,哈哈~ 都係橄欖、青紅椒等等蔬菜,好清亦好淡口,冇乜茄醬,加上個批底焗得麻麻地,好硬,個邊又有o的燶,擺花街總店水準好好多噃好友甜品隱起,再叫多個chocolate fudge cake, 侍應問要唔要serve warm,朋友話要,結果件cake出到黎好似溶溶地咁,伴碟既雪糕更加變左成pat cream狀,口感唔好之餘朱古力味又唔夠濃, 雖然$25件係好平,但唔好食弊呢~結論:想食pizza, 都係去番中環店啦是次消費: 每人約HKD$100
同好朋友食晚飯,佢話想食pizza,就黎左呢度
兩個人,叫左:
結論:想食pizza, 都係去番中環店啦

是次消費: 每人約HKD$100