2020-05-20 277 views
今日同朋友係尖沙咀行街 突然想食麻辣 係openrice上搵到呢間四川小店 睇落極正宗 但食左 完全唔係呢回事!酸辣粉 $48 - 唔夠酸,味道mmd 除左肉末蔥花其他咩都冇朋友嗌咗一碗擔擔麵 上菜時竟然變咗一碗湯麵 。個樣就似酸辣粉嘅薯粉轉成麵條 ,朋友話越吃越鹹 得一個鹹字。 最令人O咀嘅係夫妻肺片,係人都知呢道菜係不會有牛肺,而係牛肉牛肚 最多加牛心牛舌 ,但點都唔會有牛肺 ,你估牛雜咩?! 但上左一碟 $58 兩條牛肚 其他都係牛肺 我同朋友真係震驚 老闆聽上去都係講四川話 點解會將一道四川菜做成咁 唔會係蝦香港人唔識野掛⋯ 另外仲嗌左兩個串 牛百葉比較入味 韭菜就mmd總之 唔會再黎呢間店 worst experience 早知係咁不如去食傷心酸辣粉就算

另外仲嗌左兩個串 牛百葉比較入味 韭菜就mmd

2020-05-20
$90 (Dinner)