2014-06-20 4522 views
小弟第一次寫食評 只因為實在太失望了 話說琴晚同女友行旺角行到好熱好攰 買完金魚後去食日式燒肉 仲記得d間野前身係做日式燒肉既 誰知去到已  咁我睇佢$158一位還是我接受既價錢(好似其他係$120~140)  我眼見差不多9點無咩人 但我地被安排係自閉位姐係我坐既位子隔離係有牆既 而且好逼 我已經一袋二袋了 連食都無位=_= 算 我都唔太介意出面攞野食拉 款式真係唔多 好小野簡  唔知係咪我地味覺有問題呢? 除左金菇肥牛有味同雞肉之外 我地竟然食其他係無味既 完全淡而無味! 算 係飽就好拉! 令我接受唔到竟然係無野飲只有一杯熱茶  好似連凍水都無 唔肯定! 喂 大佬 試問而家任食既有邊間連飲既都無? 頓時火滾 後來我問佢 原來有汽水啤酒賣 但另計 $12枝 唔知算唔算貴呢? 我覺得算!  唉無法拉 鬼叫我勁熱勁口干咩! 最後埋單$390蚊 計埋加一 (我心諗你服務過我d咩呢?) 頂!經過一試後 不會再有下次俾錢買難受既機會了無影到相 因為本來就無諗過打食評 請見諒!
小弟第一次寫食評 只因為實在太失望了
我眼見差不多9點無咩人 但我地被安排係自閉位

經過一試後 不會再有下次俾錢買難受既機會了

無影到相 因為本來就無諗過打食評 請見諒!
2014-06-19
$175 (Dinner)
  • 金菇肥牛