2018-09-13 605 views
呢日十點鬆D同老公去到萬芳冰室諗住食返個牛肉通,喺門口等左10分鐘左右,入到去侍應姐姐安排我哋坐喺四人卡位的其中一邊。睇睇餐牌見到平時食開嗰個牛肉通改左用牛冧肉,侍應話牛冧肉仲靚啦,咁我哋就叫嚟食下。一上枱已經有D後悔,感覺D牛肉嘅份量比以前少左,牛肉咬落係爽過以前,不過嚿嚿都好細嚿,仲得好少,個湯底飲落都比以前明顯淡左😓再嚟多士煎蛋,多士有D薄,煎蛋就係得一隻,好細隻仲要無蛋味😩熱奶茶睇色都知完全唔夠奶味啦!😟最攪笑就係啱啱食完個通粉同多士,卡位對面嗰兩個客一走,侍應姐姐即刻安排個客坐對面,然後企正喺我隔離大聲講畀唔知邊個聽:“你哋三個人,你坐住先,呢度就走”!!😓吓! 我啱啱開始飲杯熱奶茶就即刻有説話聽,好誇張囉!!望下張單對下個錶由落單到而家都唔夠十三分鐘!!唉!仲敢慢慢飲咩,即刻兩啖飲完杯奶茶埋單走人啦!!🏃🏃🏃

熱奶茶睇色都知完全唔夠奶味啦!😟