2012-06-04 28 views
琴日中午終於去試咗依間响上水少有嘅西餐廳.帶住期待美味午餐嘅心情一家人入到去, 唔駛等位, 即刻坐底.地方環境簡潔整齊, 算可以.點咗兩個午餐:香煎魚柳配薯菜燒汁豬扒配意粉再加一個散叫雜菌煙肉意粉前菜忌廉湯同沙律好快就送上.味道可以, 跟湯個麵包就一般般.香煎魚柳賣相唔錯, 幾好味.雜菌煙肉意粉冇乜特別.燒汁豬扒韌到切都切唔開話比個女侍應知個豬扒好韌, 佢好快咁答話d豬扒係冇"葉"嘅, 跟住就行咗去.條氣頂住, 之後見到有個男人應該係餐廳經理掛, 叫咗佢埋呢話比佢知個豬扒韌到切都切唔開.佢聽完之後就即刻响枱面攞起把刀同叉切落块豬扒度, 結果佢都切唔開.跟住佢講對唔住同收走咗果碟豬扒.佢好快就返呢話唔好意思, 話已經幫我哋取消咗個張單, 問需唔需要轉其他嘢!佢好有禮貌, 服務態度好好. 不過我已經冇乜胃口.跟住就埋單走人.失望的午餐就咁完結.
琴日中午終於去試咗依間响上水少有嘅西餐廳.

地方環境簡潔整齊, 算可以.

點咗兩個午餐:
香煎魚柳配薯菜
燒汁豬扒配意粉

再加一個散叫雜菌煙肉意粉

前菜忌廉湯同沙律好快就送上.
味道可以, 跟湯個麵包就一般般.

香煎魚柳賣相唔錯, 幾好味.
雜菌煙肉意粉冇乜特別.

燒汁豬扒韌到切都切唔開

跟住佢講對唔住同收走咗果碟豬扒.
佢好有禮貌, 服務態度好好. 不過我已經冇乜胃口.

跟住就埋單走人.

失望的午餐就咁完結.

2012-06-03
$166 (Lunch)