2020-10-25
本來星期六,日打算食餐好,淨係食左早餐無食到午飯,留肚等待食晚飯外賣, 見最近有特價98蚊外賣,打算試下好野。有個冬冬鮑魚海鮮燴試過都叫ok忯食。原本我滿懷興奮 想試下個 海皇燴拉麵,食左兩啖已經失望到心中流淚。個麵底勁淋,好似食糊仔咁,啲餸係幾好,幾豐富。2,3條蟹柳 食落有蟹味,有3隻蝦球,真係幾好食,3隻大大粒帶子但唔熟😅中間仲見到生生地,希望我食緊係刺身級啦!墨魚片有2,3塊可以入口,2片冬菇,3舊西蘭花。見到啲餸果下都好開心。但一切都係幻覺,事關個麵同汁呀!最後一樣大敗筆係個汁呀!潔塔塔~我估係海鮮汁,但我真係唔識欣賞啦!似係啲海鮮融雪水加粉水做汁😭其實你俾蠔油汁我配米線加原來果啲餸 我諗一定好食過依家個配搭。今個星期光顧左3次雖然唔係同一間但都係稻香,真係夠了夠了。除左 38蚊叉燒/油雞飯 配燉湯 我覺得係最滿意,算忯食但係餸少左啲,98蚊冬冬鮑魚海鮮燴 可以試1次過下口癮。我係強調呼籲大家唔好食呢1個海皇燴拉麵。試其他啦!
今個星期光顧左3次雖然唔係同一間但都係稻香,真係夠了夠了。
我係強調呼籲大家唔好食呢1個海皇燴拉麵。
試其他啦!