2010-09-01 4 views
平時午餐($50)先會嚟呢間食, 因為平, 抵食, 份量夠. 重點係個湯底真係好好味. 早2天, 咁岩睇完戲, 又到宵夜時間(有折扣), 又不用等位, 立即入去食番個heavy dinner 先啦!!有個set $88..包2個湯底+象拔蚌+黃沙豬潤.四川麻辣湯底: 勁勁勁失望, 不麻又不辣, 明顯係溝左好多水..一個字, 淡. 同平時食lunch 個隻麻辣係2種味道. 我懷疑到宵夜湯底唔夠用, 加了不少水開番. 豬骨湯底: 不過不失象拔蚌+黃沙豬潤: 呢2個好味, 新鮮, 值得一叫.肥牛 + 豚肉: $15..肥牛麻麻地(細碟), 豚肉好食, 肉好林泡菜餃: ok wow~ 咬落真係食到泡菜, 辣辣地, 幾開胃!任飲汽水 + 糖水$12: 有埋沙冰揀架, 我見在場都幾多人有加錢任飲. 糖水個杏仁茶好夠味, 又不太甜. 我諗我都係食番lunch啦. 好似好食d, 又抵食!
重點係個湯底真係好好味.

有個set $88..包2個湯底+象拔蚌+黃沙豬潤.
豬骨湯底: 不過不失
象拔蚌+黃沙豬潤: 呢2個好味, 新鮮, 值得一叫.

我諗我都係食番lunch啦. 好似好食d, 又抵食!