2017-07-13 290 views
今日男人話想食豬肋骨 ,咁當然我哋就即刻諗起一間餐廳啦,所以我哋就由海港城行去尖沙咀 到睇下有冇位啦 ,黎到之後冇諗過差唔多爆曬棚都幾多 人 。坐下冇幾耐已經有麵包, 亦都係我同男人最鍾意食嘅餐前小食 ,真係唔知因為個包凍而且係醬汁偏淡??所以就味道一般吾再咁好食了…… 之後我哋今次當然叫左豬肋骨啦 ,但黎到豬肋骨好咸,我食咗兩嚿已經唔想食,連男人都食得重味嘅人都覺得好鹹 ,而且薯條係凍嘅,有啲失望 。芒果雞肉沙律 呢個好好味道,食落去芒果好清新而雞肉有少少辣味,雞肉份量都好多,菜都好新鮮。 最後嗌咗一個意粉, 白汁 芝士好多白汁濃郁,蝦都大隻同吾梅身,整體不錯但都幾滯下。

Type of Meal
Dinner