2016-10-29 3695 views
每次去citysuper經過見到好多人排隊,覺得應該幾好食!所以一直都想試下…有日終於諗“的”起心肝約朋友去食。但係等位都等左個幾鐘…等到個人都已經攰到一個點…入到去即刻點左幾個小食食住先,再慢慢等個主菜~(因為個片皮鴨要等好幾個字的)首先黎左個鍋貼!可能太餓既關係,雖然唔算係wow一聲咁好食,大家都覺得還可以。之後黎左個蒜泥白肉!呢個有驚喜!好食喎!可能大家都係重口味既朋友~呢碟好快比大家清左!跟住黎左其中一味主菜喇~就係水煮魚!好味啵~唔會話spicy到咩味都無…岩岩好!仲食到魚既鮮味,唔錯!再黎一個奶油津白~其實呢味又好難煮得唔好食既,加埋係今晚唯一既菜,所以都係比大家秒殺左。黎完個菜,主角終於出場喇!就係片皮鴨!一拎上黎覺得係正常片皮鴨既樣,無咩驚喜!一拎塊皮上手…勁失望!d皮又唔夠熱,又厚…真係唔得!刀功亦麻麻!如果係普通酒樓整可能都仲收貨,但呢度應該係主打片皮鴨,都咁既質素,真係no way!之前都同朋友食過K11既大都烤鴨,好食好多!食完個鴨,黎埋最近一味牛肉餅…呢個都係唔掂!加上已經食到尾聲,大家都食到七七八八了!最後竟然係食唔曬!總括黎講,呢度除左鴨既都唔錯,但係如果

總括黎講,呢度除左鴨既都唔錯,但係如果入去唔食鴨又好似唔駛特登排咁耐隊入去食其他野…希望遲d會有進步,如果睇到之後暡食評ok都可能再試下既…
2016-09-16
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner