2018-09-15 853 views
夜晚一心嚟試下食呢間吉列炸物店,同日下午打嚟預早卜枱 果晚就去食大廈有d難搵 一唔小心就行過左入去之前職員有話限時90分鐘 等我以爲入面滿哂人 但原來唔係 食呢d都要限時 打算同朋友傾下計慢慢食 其實90分鐘都夠 只係佢講左不禁令人無形之中有點壓力 餐牌一眼望去好似好多選擇 但其實食物類同 基本上95%食物都係吉列 連前菜都有唔少吉列炸物 叫左前菜牛油炒菇 +主菜2個吉列豬扒餐 附湯、白飯 ,再加左20蚊配個沙律我地一致覺得失望 冇想像中好食 冇乜味道 肉較厚 講唔出juicy 不過不得不說層吉列都算薄,比起其他店!但係真係冇味 好似只吃到油的感覺 加上白飯 也是味道超淡 待應服務差 黑口黑面 冇咩禮貌 一下放曬d野喺枱就走 食完又唔識收 茶又唔倒 呢個價錢 食物 服務 都大失所望 可能真係期望太大 唔會再嚟

大廈有d難搵 一唔小心就行過左

待應服務差 黑口黑面 冇咩禮貌